Gizlilik Sözleşmesi

GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

  1. ÇEREZ NEDİR?

Çerez, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar vasıtasıyla bilgisayarınıza veya ağ sunucusuna depolanan ufak metinlerdir.BH KILIÇ İNŞAAT OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. ’nin ( Kısaca “ BH KILIÇ”) internet sitesini ziyaret ettiğinizde, bilgisayarınızdaki verilerin bazıları "Çerez" olarak saklanabilir. Bu çerezlerin kullanımını ile tarayıcınız ve sunucu arasında bir bağlantı sağlanmaktadır.

Daha detaylı bilgi için http:// www.aboutcookies.org/ ve http://www.allaboutcookies.org/ adreslerini inceleyebilirsiniz.

  1. ÇEREZ NEDEN KULLANILMAKTADIR?

Çerezler aracılığıyla elde edilen verileri, sadece istatistiki analizler elde etmek için kullanmaktayız. Bu kapsamda; BH KILIÇ’nun sitesini ziyaret ettiğinizde IP adresiniz, siteye hangi web sitelerinden ulaştığınız, sitemizi hangi tarihte ve ne kadar süre ziyaret ettiğiniz kaydedilmektedir. Elde edilen işbu bilgiler ile siteden en verimli şekilde faydalanabilmenizin sağlanması ve kullanıcı deneyimlerinizi geliştirebilmek amaçlanmaktadır.

Belirtmek isteriz ki çerezler; hiçbir şekilde kimliğinizi saptayamaz ve bilgisayarınızdaki programların çalıştırılması veya bilgisayarınıza virüs gönderilmesi için kullanılamaz. Bu doğrultuda; BH KILIÇ çerezleri sadece yürürlükteki kanunlar çerçevesinde kullanmaktadır.

  1. ÇEREZLERİN KONTROLÜ VE SİLİNMESİ


Bilgisayar ayarlarınızın, çerezleri kabul etme durumunuz veya çerezleri kapatmış ya da devre dışı bırakmış olmanız hakkında tarafınıza bilgi verecek şekilde yapılmış olduğundan emin olunuz. Tarayıcınızı, bu izleme teknolojisini kabul etmeden önce sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz veya bu cihazları reddetmek üzere ayarlayabilirsiniz. Konuya ilişkin talimatlar, tarayıcınızın kılavuzunda bulunabilir.


Çerez kullanmak istemezseniz, tarayıcınızın ayarlarından her zaman Çerezlerinizi silebilir veya engelleyebilirsiniz. Ancak Çerezlerin kapatılmasının veya devre dışı bırakılmasının site tarafından sağlanan hizmetlerin kullanılabilirliğinin azalmasıyla veya hatta bazı kısımlarının doğru olarak çalışmamasıyla sonuçlanabileceğini unutmayınız.

  1. İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZLER

Wagon Kutu Google, Inc. tarafından sağlanan ticari bir analiz hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Bu çerezin kullanım amacı site içi trafiği ölçümleme, istatistik, raporlama ve site içi iyileştirmedir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect[BBA1]

  1. Sosyal Medya Bağlantıları

BH KILIÇ İNŞAAT OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. sitesinde, internet sayfalarını paylaşabilmeniz veya işaretleyebilmeniz için sosyal medya butonları yer almaktadır. Sitede söz konusu sosyal medya butonlarından birine tıklanmadığınız sürece bağlantılar etkili hale gelmezler. Ancak ilgili butonların üzerine tıklayarak bağlantıları etkili hale getirebilir, sosyal medya uygulamaları ile bağlantı kurabilirsiniz. Söz konusu sosyal medya sitelerinde bir oturumu açık bir hesabınız varsa, sitemize olan ziyaretiniz ilgili sosyal medya siteleri ile ilişkilendirilebilir ve bilgileriniz tıkladığınız sosyal medya siteleri tarafından kaydedilebilir. Bununla birlikte sosyal medya sitelerindeki hesabınız ile internet sitemize gerçekleştirdiğiniz ziyaretiniz arasında bağlantı kurulmasını engellemek isterseniz, sitemize erişmeden önce ilgili sosyal medya hesaplarında oturumunuzu kapatmanız gerekmektedir.

Sosyal medya siteleri ve diğer üçüncü taraf internet siteleri kontrolümüz dışında olup, işbu Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamında bulunmamaktadırlar. Bu kapsamda; söz konusu sosyal medya sitelerinin ve diğer internet sitelerinin faaliyetleri, gizlilik politikaları veya gizlilik uyum seviyeleri hususunda hiçbir sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Bu nedenle, söz konusu internet sitelerinin kullanıcıları ile ilgili bilgileri nasıl topladıklarını ve kullandıklarını, bunun nasıl engellenebileceği ya da bilgilerin nasıl silinebileceğini öğrenmek için ilgili sitelerin kullanım koşullarının ve gizlilik politikalarının tarafınızca incelenmesi gerekmektedir.

  1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğine İlişkin Tedbirler

BH KILIÇ İNŞAAT OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. 6698 sayılı Kanun kapsamı ile işbu Gizlilik ve Çerez Politikası’nda ifade edilen şartlarla, Kişisel Verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini ve kişisel verilerin muhafazasını temin etmek amacıyla uygun şartlar ve asgari güvenlik düzeyini sağlamaya yönelik gerekli tedbirleri ve denetimleri yaptırmaktadır.

BH KILIÇ., sizden elde ettiği Kişisel Verileri ilgili kanun ve işbu Gizlilik ve Çerez Politikası’na aykırı olarak üçüncü kişilere açıklamamakta ve işleme amacı dışında kullanmamaktadır.

  1. İletişim

Kişisel bilgilerinizi ve iletişim tercihlerini değiştirmek veya güncellemek için bu konudaki taleplerinizi info@palaceroses.com veya wagon@hs01.kep.tr adresine göndereceği e-posta ileBH KILIÇ ’ya iletmelidir. Talebiniz en kısa sürede değerlendirilerek gereği yapılacaktır.


[BBA1]Sinan Bey ile yapmış olduğumuz telekonferansta Google Analytics kullanıldığını belirtmiştir. Bundan başka bir çerez kullanımı mevcut mudur? Öyle ise eklememiz gereklidir.

Değerlendirmenizi rica ederiz.

Palace Roses
Genellikle 1 saat içerisinde yanıt verir.

Bh Kılıç inşaat otomotiv sanayi ve ticaret ltd şti
Merhaba, 💐

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
08:08
×
Whatsapp